Сите што сакаат да се вклучат во возобновувањето на Бигорскиот манастир и да се вложат себеси како жив камен во живата Црква, можат да донираат на следните жиро-сметки:

денарска жиро-сметка:
250-0260000875-94
ШПАРКАСЕ БАНКА МАКЕДОНИЈА АД СКОПЈЕ

девизна жиро-сметка:
BENEFICIARY:
NAME: MAKEDONSKA PRAVOSLAVNA CRKVA-OHRIDSKA ARHIEPISKOPIJA
IBAN: MK072500260000875-94
ADRESS: S.ROSTUSA-MAVROVO I ROSTUSA

ACCOUNT WITH INSTITUTION/BENEFICIARY’S BANK:
SWIFT-BIC: INSBMK22
NAME: SPARKASSE BANKA MAKEDONIJA AD SKOPJE
CITY/COUNTRY: SKOPJE, MACEDONIAАудио
Аудио