Ознака:репортажа

Медиумите за нас

За неракотворните храмови

Во Бигорскиот манастир, посветен на Претечата и Крстител Господов, пристигнавме доцна попладне. Дворот, храмот – исполнети со луѓе – млади и стари, мажи и жени, и многу деца. Меѓу нив и монаси со коишто разговараат. Се обративме кон еден од…