Промоторски говор на збирката „Само љубов шириш, Христе“

ПОУКА НА СВЕТА ПАСХА – ВЕЛИГДЕН  Промоција на книгата: „Само љубов шириш, Христе“ „Возљубени, Послушајте да ви раскажам за силата и честа на овој ден, во којшто Господ, нашиот Бог, воскресна од гробот како Бесмртен и сите праведници ги воскресна со Себе. И сега, Он нè повикува говорејќи: „Дојдете да се радуваме во Господа и … Продолжи со читање Промоторски говор на збирката „Само љубов шириш, Христе“