Серијал на кратки анимирани филмови за деца

Почитувани наши читатели, Ве известуваме дека…

Детско катче

Детето

Во еден град настапила голема суша. Летото било во тек и едно утро градскиот свештеник ги собрал сите да се помолат во црквата за Господ да им даде дожд. Целиот град се собрал, и сите присутни почнале да му се смеат на едно…

Како да се крстиме?

Секое дете знае да се крсти Со десната рака и со трите прсти Палец, показалец и среден Ги прави како еден, А другите ги крие И ги става да спијат Во името на Отецот и Синот и Светиот Дух. Амин! Јадранка Стојанова

Страница 35 од 41

Магерница

Нема објави.

Страница 35 од 1