Итен апел за помош

Лидија Ристевска боледува од прогресивна мултиплекс…

Детско катче

Кој ќе го земе „Синот”

Некој богат човек и неговиот син биле големи колекционери на ретки уметнички предмети. Кога започнала војната, синот отишол во војска. Тој се покажал како храбар и бестрашен војник и загинал, спасувајки некој друг војник. На таткото му кажале дека го загубил синот и…

Мудрецот и ангелот

Пристигнал мудрецот на небесата и се сретнал со Ангелот. - Како го помина својот живот на земјата? - прашал Ангелот. - Јас постојано бев во потрага по вистината - одговорил мудрецот. - Тоа е прекрасно - го пофалил Ангелот. - А што правеше…

Страница 45 од 46

Магерница

Нема објави.

Страница 45 од 1