Соопштение за Богојавление

Распоред на Богослужбите Понеделник (4/17 јануари)…

Детско катче

Клинци во оградата

Марко е добро дете, ама има лоша особина. Секоја ситница го нервира, па тој или ќе удри некого, или, пак, ќе се скара со сестрите. Еднаш татко му му даде полно ќесе со клинци и му даде задача секогаш кога Марко ќе се…

Страсната Седмица низ песнички за деца

Велика Среда Жената грешница го помазува Господа со миро   Тоа е денот на Христовото помазание, пред да се случи од Јуда предание.   Жената мироносица, со солзи покајнички, нозете ги изми на Христа Божествени.   А Јуда Искариотски Го предаде Христа на…

Страница 48 од 48

Магерница

Нема објави.

Страница 48 од 1