Ознака:пеењ

Медиумите за нас

Либанско православно пеење во Бигорскиoт манастир

Членови на древната либанска Обител на Пресвета Богомајка – Хаматура посетија македонски древни светилишта. Дебар, 2 октомври 2018 (МИА) – Членови на древната либанска Обител на Пресвета Богомајка – Хаматура посетија македонски древни светилишта. Двајцата членови на оваа обител, отец Јован…