Беседа на Сесветиот Патријарх Кирил ✤ ЗА ЗАШТИТА НА ВЕРАТА

Беседа на Неговата Сесветост, Патријархот Кирил
✣✤✣

ЗА ЗАШТИТА НА ВЕРАТА

✣✤✣

Вест со фотоматеријал
Молебен за заштита на верата