Промоција на книгата: „Само љубов шириш, Христе“

Во атмосфера на непосредна радост и чисти пасхални восклици, изразени низ детска насмевка и задоволство, во текот на вчерашниот неделен ден помина промоцијата на Велигденската збирка песни за деца, насловена како: „Само љубов шириш, Христе“. Збирката велигденски творби, којашто децата од Дебар, Река, Маврово, но и пошироко, ја составија за своите најдобри пријатели – децата, … Продолжи со читање Промоција на книгата: „Само љубов шириш, Христе“