Величествен Божикен и Новогодишен мјузикл во Кичево

Рождеството Христово е празник чиешто торжество започнува уште во навечерието на Бадник и продолжува сѐ до неговото оддание. Тоа е празник кој е нераскинливо поврзан со нашиот народ, нашата култура и длабоко е присутен во начинот на живот, врежан во срцата и душите на оние кои Го прославуваат Бога. Можевме да видиме како во изминатите … Продолжи со читање Величествен Божикен и Новогодишен мјузикл во Кичево