Покана за „Достојно ест“

Почитувани наши читатели,

На 23 јуни (петок) 2017 лето Господово во Свештената Бигорска Обител во 22.30 ч. ќе започне сеноќното бдение во чест на празникот на Чудотворната икона на Пресвета Богородица „Достојно ест“.

 

Благослов да присуствуваат имаат сите оние кои молитвено сакаат да го прослават сечесниот спомен на Мајката Божја.