Страсната Седмица низ песнички за деца

Велика Среда   Тоа е денот на Христовото помазание, пред да се случи од Јуда предание.   Жената мироносица, со солзи покајнички, нозете ги изми на Христа Божествени.   А Јуда Искариотски Го предаде Христа на Неговите непријатели за триесет сребреници   Два настани важни на Велика Среда –  Бог и покајанието и предавството го … Продолжи со читање Страсната Седмица низ песнички за деца