Духовна неосетливост – II дел

Духовната неосетливост на Израилот Всушност Израилот постојано страдал од оваа духовна болест, како што и Божјото Слово во повеќе наврати го истакнува тоа. Уште од старозаветните времиња, па до новозаветните, а за жал и до ден денес. Евангелистот Јован, истакнувајќи ги пред Израилот чудесата што Господ ги извршил, одново ќе каже: Иако толку чудесни знаци … Продолжи со читање Духовна неосетливост – II дел