Кажи, златоуст Кипријане

Можеби е вистинита, можеби за пореден пат се обистини народната изрека „Сликата вреди илјада зборови!“, преземена од изреката на американскиот бизнисмен Фред Р. Барнард од 1920 година, „One Look Is Worth Thousand Words!“. Пред неколку дена видов снимки и фотографии од погребот на 23-годишниот командос на ЛОК, Кипријан Папајоану, еден од жртвите во несреќата во … Продолжи со читање Кажи, златоуст Кипријане