Ознака:Тага

Kumtesa

Ngushëllime për ngjarjet fatkeqe

Familja e shenjtë Bigorski, me Jerondin e saj, peshkopin Antaniski z. Parthenij, u shpreh ngushëllimet më të thella të afërmve të të vrarëve Pançe Zhezhovski dhe Vanja Gjorçevska, duke i ngushëlluar se në këto momente tragjike dhe të vështira janë…