Интервјуа

Ekskluzivisht – Bisedë me Abatin e Manastirit Bigorski, Peshkopin z. Parthenij: Një njeri modest dhe mirënjohës sjell bekim, si për shpirtin e tij ashtu edhe për njerëzit që ka përreth

Ekskluziviteti i bisedës me Abatin e Manastirit Bigorski, Peshkopin z. Parthenij, lidhet me vyrtytet e tij e jashtëzakonshme në çdo aspekt. Prandaj lindi dëshira për ta intervistuar, jo vetëm për lexuesit e portalit tonë – Mashki magazin, por edhe për gjithë të tjerët. Manastiri, në të cilin vendin qendror e zë kisha kushtuar Shën Gjonit,…