Mrekullitë e Shën Gjonit

Mrekullitë e Shën Gjonit në Bigorski nuk ndalen

Përfaqësuesi ynë qiellor, Shën Gjon Pagëzori, vendosëm të ndajmë me ju disa mrekulli të tjera të këtij "njeriu qiellor dhe engjëlli në mish", që ndodhi së fundmi, si një lloj aludimi dhe ftese për festën e tij të ardhshme. Sepse ai, në ditën e shpërnguljes së tij në amshim, është i pranishëm me hir të…