Ознака:E diela e të verbërve

Fjalët e peshkopit Parthenij

Le ta shohim Krishtin me sy shpirtëror

Fjala e Eminencës së Tij, Ipeshkvi Antaniski z. Parthenius, Abati i Familjes së Shenjtë Bigor, folur të Dielën e të Verbërve, në Liturgjinë e Shenjtë, më 29 maj 2022 Në emër të Atit, Birit dhe Shpirtit të Shenjtë! Sot, nga…