Колумни

A vetëm pesë veta janë fajtorë?

Në ditët që kaluan, shoqëria jonë, për fat të keq ka rënë në errësirë, me lajmin e rëndë për një errësirë të tmerrshme shpirtërore. Të gjithë ne kuptuam për vrasjen brutale të një burri të moshuar të ndershëm dhe një qengji të pafajshëm të Zotit, një vajze të pafuqishme 14-vjeçare. E cili njeri normal mund…