Ознака:Посета

Ngjarje

Vizitë pelegrinazhi nga të rinjtë e Krishterë Orthodhoks të Tiranës

Në këtë ditë festive, kur Kisha Ortodokse me dashuri feston kujtimin e Shenjtit të dashurisë, Shenjti i Devotshëm, Porfiri i Ri i Kavsokalivitit, në frymën e bashkimit në dashurinë e Krishtit, Manastiri i Shenjtë i Bigorskit u nderua me vizitën…

Ngjarje

Vizitë e Mitropolitit Nikolla të Kishës Orthodhokse të Shqipërisë

Hirësia e tij Nikolla, Mitropolit i Apollonisë dhe Fierit i Kishës Orthodhokse të Shqipërisë vizitoi sot Manastirin e shenjtë të Bigorskit. Ai shoqërohej prej klerikut tonë të dashur atë Nikollës nga Tirana, dhjakon Nikollës dhe dhjetë besimtarëve të tjerë nga…