Ознака:Егзорцизм

Егзорцизм

За егзорцизмот кај нас

Кога некој ќе спомене егзорцизам на сите на ум ни се филмовите од Холивуд, каде опседнати личности говорат на латински јазик и бегаат од крстот, но малкумина знаат дека егзорцизмот не е само филмска атракција, туку е реална и опасна…