Ознака:Мал Битолски Монмартр

Настани

„Мал Битолски Монмартр“ повторно во Бигорски

Во вчерашниот прекрасен ден, озаруван од зраците на попразненството на Воскресението Христово, нашиот Манастир беше средиште на еден прекрасен културно-уметнички настан – детската ликовна колонија „Мал Битолски Монмартр“. Оваа уметничка манифестација беше организирана од претседателката на оваа меѓународна детска ликовна…

Настани

„Мал Битолски Монмартр“ во Бигорски

Во вчерашниот прекрасен ден, озаруван од зраците и славата на Вознесението Господово, нашиот Манастир беше средиште на еден несекојдневен културно-уметнички настан – детската ликовна колонија „Мал Битолски Монмартр“. Оваа уметничка манифестација беше организирана од претседателката на оваа меѓународна детска ликовна…