Ознака:Порака

Настани

Благодарница за Бигорски од „ПОРАКА“

Деновиве Свештената Бигорска Обител „Свети Јован Крстител“ беше наградена со благодарница од Републичкиот центар за поддршка на лица со интелектуална попреченост „ПОРАКА“, кој претставува граѓанска, родителска, национална инвалидска и непрофитна организација што ги застапува правата и интересите на повеќе од…