Ознака:Самокритика

Поучни словa

Духовна неосетливост – II дел

Духовната неосетливост на Израилот Всушност Израилот постојано страдал од оваа духовна болест, како што и Божјото Слово во повеќе наврати го истакнува тоа. Уште од старозаветните времиња, па до новозаветните, а за жал и до ден денес. Евангелистот Јован, истакнувајќи…