Ознака:Св. Харалампиј

Настани

Собир на пчелари во Рајчица

Св. Харалампиј Во контекст на воспоставената годишна традиција на пчеларските здруженија во Македонија за меѓусебно дружење и размена на искуства, свештената обител на св. Георгиј Победоносец во Рајчица ја прифати иницијативата на претседателот на Сојузот, г-дин Менде Трајковски, оваа година…