Ознака:Глуви лица

Вести од светот

Русија: За првпат објавен православен видеоречник за глувите

  Уникатен видеоречник на православната терминологија на знаковен руски јазик, беше претставен во Марто-Мариинската Обител. „Ова е уникатен видеоречник, никогаш претходно во Русија не бил направен обид да се сумираат и претстават во видео формат сите разновидности на рускиот знаковен…