Ознака:ВЕЧЕР

Медиумите за нас

Обележана манастирската слава во село Рајчица

Познатиот дебарски манастир „Свети Георгиј Победоносец", кој се наоѓа во селото Рајчица, ја одбележа манастирската слава На одбележувањето присуствуваа голем број верници од повеќе градови од државава, како и поранешни жители на Рајчица и нивни потомци. Така е секогаш кон…