Ознака:Академик Петар Хр. Илиевски

Настани

Посета од академик Петар Хр. Илиевски на манастирот Св. Георгиј Победоносец

Во првата недела од Великиот Пост, токму на денот кога се славеше победата над еретиците, сектите и непријателите на Православното учење, триумфот над безумието на безбожниците (24. 03. 2013), нашата свештена Раичка обител беше почестена со посета на еден од…