Ознака:Изградба

Медиумите за нас

Санација за враќање на првобитниот изглед

Во манастирските конаци во Св. Јован Бигорски Во овие есенски денови, вредните раце на група мајстори од Пустец, Албанија, кои го изградија прекрасниот црковен објект Плаошник во Охрид, вршат реконструкција на конаците на таканаречениот Горни Палат во манастирскиот комплекс Св.…