Ознака:Веб сајт

Соопштенија

Видео содржини

Почитувани наши читатели, Со голема радост ве известуваме дека видео страницата на којашто се работеше подолго време наназад, најпосле се достапни. Тука, на едно место, на многу лесен начин и во доста прегледни категории ќе можете да ги гледате сите…

Соопштенија

Бигорската нова страна

Почитувани наши читатели, Во Светата и Велика недела Пасха, Велигден, се облече во ново руво нашата интернет страница. bigorski.mk не претрпe само надворешни или дизајнерски промени, како што веќе можете да забележите, туку претрпе и доста функционални промени. Тоа што…