Ознака:Метох

Медиумите за нас

Премиера на „Метох“

Во манастирот Свети Јован Бигорски, пред огромен број посетители, се случи македонската премиера на документарниот филм Метох на режисерот Стојан Вујичиќ. Филмот е сниман во манастирите Свети Јован Бигорски и Свети Ѓорѓи Победоносец во Рајчица крај Дебар и говори за…