Ознака:Ангелов

Настани

Посета на амбасадорот на Р. Бугарија во Бигорски

Денеска во посета на Свештената Бигорска Обител на Чесниот Претеча дојде Неговата Екселенција, амбасадорот на Р. Бугарија во Македонија г. Ангел Ангелов културното аташе г. Петар Петров, кои одблиску се запознаа со нашата милениумска Светиња.  Во духот на манастирското гостопримство,…