Ознака:Бигорска духовна мисија

Настани

Монашка проповед во КПД „Идризово“

Помнете ги затворениците, како да сте со нив затворени, и оние што страдаат, зашто и самите сте во тело. (Евр. 13,3) Сеќавајќи се на оваа апостолска заповед, како и на најголемиот Страдалник и Затвореник, Спасителот наш Господ Исус Христос –…