Ознака:Етичка припадност

Етичка припадност

Жигосување: Сакаат да ни вградат чипови за подобро да управуваат со нас?!

Една од најпопуларните теории е дека во иднина ќе можат да ги контролираат луѓето, користејќи технологија на чипови. Развојот на технологијата им овозможува такви сценарија ... Прво вградија чипови во добитокот, потоа во домашните миленичиња па во затворениците. Моментално им…