Ознака:Искреност

Поучни словa

Да стекнеме едно топло, живо срце

Понекогаш се плашиме внимателно да ја сослушаме некоја личност, бидејќи да ислушаш некого значи и да одговориш, и не тоа само за една минутка додека срцето е проникнато со некоја минлива мисла – но засекогаш. На истиот оној начин на…