Ознака:Катица Ќулавкова

Катица Ќулавкова

Околу Предлог-Законот за употреба на јазиците

Почитувани наши читатели, Со оглед на тоа што мислењето на нашето монашко братство околу Предлог-законот за употреба на јазиците се сообразува со мислењето на почитуваната професорка и академик Катица Ќулавкова, одлучивме да го објавиме и на нашата страница, како став…