Ознака:Кучиња

Медиумите за нас

Верба, љубов и надеж за македонското овчарско куче Караман

  Таму високо на планината, а веднаш под небесниот свод, таму каде што секојдневно се слави Словото Божје; таму каде што во спокојните прегратки на Бигорскиот Манастир Свети Јован Крстител, се негува сѐ она што значи вера, љубов и надеж…