Ознака:Проф. Др. Ѓ. Ѓорѓевски

Соопштенија

Религијата во Образованието – Проф. Др. Ѓ. Ѓорѓевски

предмет: Обраќање - Осврт кон прашањето на воведувањето верското овразование тема: Вебинар - Религијата во образованието датум: 12.05.2021 Проф. Др. Ѓоко Ѓорѓевски, декан на Православниот Богословски факултет Свети Климент Охридски, Скопје  Почитуван господин Даниел Браун,  Официјален претставник на Фондацијата Конрад Аденауер, Почитуван декан…