Ознака:Ратомир Грозданоски

Посланија

БИГОРСКИ – ПРЕСТОЛНИНА НА МОНАШТВОТО ВО МАКЕДОНИЈА

Слово на Проф. д-р Ратомир Грозданоски протоѓакон,на промоцијата на Зборникот „Бигорски Манастир – 20 години возобновено монаштво“ Усекновение на чесната глава на Св. Јован Претеча Ваше Блаженство, Ваши Високопреосвештенства и Преосвештенство,драг игумене на Бигорската обител г. Партениј, со бигорското братство…