Ознака:Спорт

Настани

Спортски подвиг на маратонецот, др. Бошко Илиев во чест на 1000-годишнината од основањето на Бигорски

Познатиот македонски маратонец, 55-годишниот др. Бошко Илиев, кој до сега има пливано во повеќе езера во земјава и земјите од регионот, вчера во чест на големиот Јубилеј 1000 години од основањето на нашата света Обител, го преплива Дебарското езеро од…