Ознака:Стефан Рајхл

Настани

Рајчица низ фоготографското око на Стефан Рајхл

Во Бигорскиот метох, женскиот манастир Свети Георгиј Победоносец, Рајчица, континуирано течат градежните активности околу новиот, како и целосната реконструкција на стариот конак и манастирскиот двор, но и некои поправки во храмот на Светецот. Дел од работната атмосфера во дворот на…