Ознака:Св. Георгиј Кратовски

Богослужби

Литургија во чест на св. Георгиј Кратовски

Се зарадуваа срцата на мноштвото верници кои присуствуваа на свечените богослужби во параклисот посветен на Св. Георгиј Кратовски, кој заедно со останатите параклиси го збогатува свештениот Бигорскиот манастир.Весели во Господа, граде Кратово, со околните места!Радувајте се, и ликувајте, вие кои…