Ознака:Трибина

Вести од светот

Се одржа трибината „Младите и религијата“

Во рамките на манифестацијата “НЕДЕЛА НА ЗАЕДНИЧКА МОЛИТВА” во организација на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи (КОВЗРГ), денес во Порта Македонија се одржа трибина на тема „Младите и религијата“. На трибината пред повеќето присутни гости, меѓу…