Ознака:Животни

Поучни словa

Држи го својот ум во адот и не очајувај (IV дел)

Својот живот го поминав и во добро и во зло и за овие 60 години сфатив колку моќ има навиката. И умот и душата може да стекнат навика. Човекот ќе го работи она на што ќе се навикне. Ако се…