Ознака:Амбасада на БИХ

Настани

Посета на Амбасадорката на БИХ во Бигорски

Попладнево во посета на Свештената Бигорска Обител дојде Амбасадорката на Босна и Херцеговина во Македонија, Нејзината Екселенција, г-ѓа Лепа Бабиќ. Амбасадорката имаше можност да се запознае со содржините на нашиот Манастир, како и со неговата евангелска мисија. Исто така, благочестивата…