Ознака:Австрија

Настани

Посета на амбасадорот на Австрија

Како споменик на вечните духовни вредности, заеднички за сите христијански народи, и како стожер на обединувачката сила на културната размена, Свештената Бигорска Обител на Чесниот Претеча, денеска го пречека австрискиот амбасадор во земјава, Неговата Екселенција г. Мартин Памер, кој допатува…