Ознака:бременост

Вести од светот

Центарот за бременост во Тексас прославува јубилеј – 90.000 бебиња спасени од абортус

Центарот за бременост во Тексас објави дека 90 000 животи се спасени од абортус во првите 30 години од неговото  постоење. Директорката на Центарот за бременост, Лиан Џејмисон во програмата  ,,The Prayer Link” на CBN News изјави дека организацијата има…