Ознака:Букурешт

Вести од светот

Романскиот Патријарх Даниил во Букурешт се сретна со наставниците по религија

Неговото Светејшество Романскиот Патријарх Даниил, ги поздрави наставниците по религија, кои се состанаа со него за да ги споделат своите искуства на тема: „Младите и потрагата по семејство, црква и училиште. Модели за помош и справување со предизвиците и перспективите…