Ознака:Колосеум

Поучни словa

Што значи да се биде Христијанин? – II дел

Сиот христијански живот се состои во тоа да Му се биде верен другар на Христос; да се има сознание што Он сака, што Му е одвратно, што Го довело до смртта, та човекот да се однесува соодветно на тоа. Во…