Ознака:Колумна

Митрополит Пимен Европски

Песочен замок

Митрополит Европски г. Пимен Сите го знаеја Т. Џ. Припаѓаше секаде ама и никаде. Сите сметаа на него, но никој премногу. Со никого се немаше замерено. Имаше две деца Г. и З. Гледајќи ги како си играат низ дворот му…